DSpace Repository
Gastronomía de México en la época colonial, platillos principales y su evolución actual.
Login
DSpace Home
→
2.- Unidades Académicas de Nivel Superior
→
Área de Ciencias Sociales y Administrativas
→
EST
→
2. Tesina (Seminario de Titulación Profesional)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Gastronomía de México en la época colonial, platillos principales y su evolución actual.
Barrueto Mejía, Ramón
;
De la Torre Suárez, Daniel
;
Gómez Meza, Sandra
;
Vázquez Soberanes, Lizeth Karina
;
Osornio Cerda, Alejandro
URI:
http://tesis.ipn.mx/handle/123456789/23888
Date:
2017-10-23
Description:
Tesis (Licenciatura en Turismo), Instituto Politécnico Nacional, EST, 2010, 1 archivo PDF, (142 páginas). tesis.ipn.mx
Show full item record
Files in this item
Name:
Gastronomía de ...
Size:
1.154Mb
Format:
PDF
Description:
Gastronomía de ...
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
2. Tesina (Seminario de Titulación Profesional)
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register